Ajankohtaista

WE SERWE


Monta tapaa tehdä hyvää!

Reiluluokka kilpailu

Lions Club Viitasaari Porthan ideoima Reiluin luokka kilpailu otettiin hyvin vastaan Viitasaaren keskustan yläkoululla. Leijonat haastavat vuosittain Viitasaaren yläkoulun luokat jo syksyllä kiinnittämään huomiota kohteliaaseen ja ystävälliseen käytökseen, ja vähentämään aktiivisesti koulukiusaamista sekä käytöshäiriöitä.

Huhtikuussa koulun opettajat valitsevat koulun parhaiten käyttäytyvän luokan. Palkinnoksi koko luokka saa Särkänniemen matkan, joka sisältää matkan, pääsyliput ja ruokailun.

Idean isä on lion Hannu Hämäläinen Lions Club Viitasaari Porthanista. On tärkeää katkaista narsistinen käyttäytyminen ja kiusaaminen varhaisessa vaiheessa. Varsinkin pyrimme siihen, että kiusaaja itsekin huomaa milloin raja ylittyy. Kiusaaminen voi jatkua aikuisiälläkin, josta meillä aikuisilla on kokemusta.

Lions Club Viitasaari Porthan kustantaa palkintomatkan pääosin omasta pussistaan ja mahdollisesti muutama sponsori on saatu mukaan talkoisiin, iloitsee ja kiittää Lions Club Viitasaari Porthanin 1. varapresidentti Aki Tolkki.

Keskuskoulun opinto-ohjaaja Matti Pirinen on tyytyväinen leijonien aktiivisuudesta tärkeässä asiassa. Hyvän luokkahengen takana ovat hyväkäytöksisyys, työrauha, kiusaamattomuus ja yhteistyö. Kasvatustyössä pyrimme näihin tavoitteisiin kun koko ajan väännetään, kyllä se tehoaa. Tässä etsitään myös muutosta parempaan, Pirinen muistuttaa.

Reiluin luokan haastaminen käynnistyi Lions Club Viitasaari Porthanin toimesta vuonna 2014 ja tämä tukee hyvin toimintamme pääpainoa joka on nuorisotyössä muistuttaa presidentti Kari Hämäläinen.

Lions Club Viitasaari PorthanKuvassa: Matti Pirinen, Aki Tolkki ja Hannu Hämäläinen

Reilu luokka kilpailu

Siperialaiset Sahiksella

Wilma-markkinat viikko juhannuksesta!

Kynttilöiden sytytys Sankarivainajien haudoille.

Punainen Sulka aktiviteetti 2016-2017 on nuorten asialla.

Jorma Tuhkanen (Kirsti) 107 G-piirikuvernööri kaudella 2015-2016

Leif Lingrenin ja Jouluorkesterin Kirkkokonsertti 1.12.2016 Viitasaaren kirkossa.

Ajankohtaista jäsenille