Aktiviteetit

Wilma-markkinat järjetetään viiko juhannuksesta lauantaina kello 9:00 - 16:00 Viitasaaren keskustan torialueella.

Wilma-markkinoiden tuotto menee lyhentämättömänä viitasaarelaisten nuorten, vammaisten ja vanhusten tukemiseen. Avustamme nuoria kansainväliseen toimintaan.

lue lisää...

Kehitysvammaisten palvelupäivä on järjestetty jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan, vaihdellen ohjeman sisältöä osallistujen toiveiden mukaan..

Palvelupäivän ohjelmassa on muun muassa keilattu, pelattu minigolfia, laskettu pulkkamäkeä tai muuten ulkoiltu. Ohjelmaan sisältyy makkaranpaistoa ja virvokkeiden nauttimista. Kohokohta on kilpailujen palkintojen jako kun kaikki osallistuja palkitaan.

Laskettelu tapahtuma SahiksellaLions Club Viitasaari Porthan järjestää helmikuussa kokoperheen lASKIS ulkoilu- ja laskettelutapahtuman Viitasaaren Sahis hiihto- ja vapaa-ajankeskuksessa.

Ohjelmassa on muun muassa laskettelua tai lautailua, liikuntarastien suorittamista ja muita kilpailuja. Klubimme ladyt tarjoavat makkaraa ja muita virvokkeita kaikille osallistujille.

Tapahtuman historiaa
Lions Club Viitasari Porthan on järjestänyt koko perheen ulkoilu- ja laskettelu tapahtuman yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tapahtuma järjestetään Savivuoren ulkoilu- ja laskettelukeskuksessa Sahiksella hiihtolomaa edeltävänä perjantaina. Klubin veli Ilkka Kemppainen pyöritti Savivuoren laskettelukeskusta ja hän esitti idean koko perheen ulkoilu- ja laskettelutapahtuma järjestämisestä Viitasaaren hiihtolomaviikoa edeltävänä perjantaina. Perusteluina oli se, että Viitasaarella oli syrjäyymisuhan alla olevia nuoria joilla ei ollut varaa lähteä Lapin laskettelukeskuksiin viettämään hiihtolamaa.
Lions Club Viitasaari Porthan päätti osallistua tapahtuman kustannuksiin niin, että klubi tarjoaa ruokailun, laskettelun ja muun tapahtumaohjelman osallistujille.
Ohjelmassa on perinteiset curlingit, tandemit, pulkkailut, köysiradat ja laskettelu. Osallistumalla rasteihin saa passiin merkinnä n jolla saa makkaraa ja mehua.
Tarjoilun ja tapahtuman aktiviteetit toteuttaa Lions Club Viitasaari Porthanin veljet ja ladyt.
Tapahtuma on mukavaa yhdessäoloa jossa kaikki viihtyvät.

Tervetuloa!

Aktiviteeteista lisää